Kunst met een muzikale touch in het Kröller-Müller

Muziek in de beeldentuin van het Kröller-Müller FOTO: Wikimedia

Op zondag 31 augustus wordt in het Rietveld-paviljoen in de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum een concert verzorgd door deelnemers aan de ‘Masterclass Apeldoorn’. In de week van 25 tot en met 31 augustus worden masterclasses kamermuziek gegeven door zes topmusici van internationale reputatie, in Theater en congrescentrum Orpheus in Apeldoorn.

Hieraan nemen zo’n 40 jonge getalenteerde muziekstudenten uit vele landen deel. Zowel deelnemers als docenten geven op diverse plaatsen in Apeldoorn en omgeving concerten. De volgende masters verzorgen de lessen: Nobuko Imai (altviool), Asdis Valdimarsdottir (altviool), Philippe Grafin (viool), Raphael Wallfisch (cello) en Pascal Devoyon (piano).
Het concert wordt georganiseerd door de Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn en is gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Het programma en de uitvoerenden worden pas bepaald tijdens de Masterclassweek. Meer informatie vindt u op deze website.

Lees ook:Muziek + Kunst = Magie in het Kröller-Müller
Lees ook:Kersttip: Kröller-Müller Museum
Lees ook:Kröller-Müller een hele zomer in de ban van Georges Seurat
Lees ook:herman de vries in het Kröller-Müller
Lees ook:Van Gogh Beeldconcert van Lavinia Meijer in Kröller-Müller Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>