Kunst app van de week: Lux in Arcana

Op 1 maart jongstleden opende in het Musei Capitolini te Rome de tentoonstelling “Lux in Arcana”. Met deze tentoonstelling worden voor het eerst 100 documenten uit de geheime archieven van het Vaticaan aan het publiek getoond. Met deze gratis app, die zowel voor Android als Apple gebruikers gratis te downloaden is, krijg je meteen toegang tot een schat aan informatie over meer dan 90 van de tentoongestelde documenten. Minpuntje is dat je niet zelf kunt inzoomen op de documenten. Gelukkig zijn er van de meeste miniaturen in de documenten wel aparte beelden beschikbaar.

Mocht je de gratis iPad/iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. De versie voor Android kun je hier vinden. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Lichtfestival Gent 2012
Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project
Lees ook:Kunst app van de week: Koninklijke wachtkamers
Lees ook:Winnaar kunst app 2011
Lees ook:Kunst app van de week: Monopol Magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>