Kunst app van de week: Eat Art

Bij de kunst app van deze week gaat het niet zozeer om de app zelf maar om het idee achter de app. Voor elke persoon die de gratis iPhone app Eat Art van eat-art.org download, doneren ze namelijk (tijdelijk) 1 maaltijd aan een hongerig kind. Dat de app zelf ook wel leuk is om even mee te spelen is in deze alleen maar mooi meegenomen.

Eat Art is een groep fotografen, kunstenaars en designers die op een kunstzinnige wijze honger in de wereld wil bestrijden. Naast het downloaden van deze app, kun je ook helpen om honger te bestrijden door op eat-art.org kunstwerken te kopen. Met de app heb je toegang tot dezelfde informatie die je ook op de website kunt vinden. Mocht je dus geen iPhone hebben, dan kun je ook op de website kijken. Mocht je geen iPhone hebben maar toch willen helpen, dan kan dat ook want voor de eerste 100.000 mensen die Eat Art volgen op Facebook of Twitter zal Eat Art ook een maaltijd doneren.

Ben je benieuwd naar de app, de organisatie of wil je gewoon helpen dan kun je de app hier downloaden. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project
Lees ook:Kunst App van de week: dMAPS (dOCUMENTA 13)
Lees ook:Kunst app van de week: Magritte Your World & Street Tag
Lees ook:Kunst App van de week: My Art Guide Basel 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>