Kunst app van de week: Art.Mapped

Deze week geen museum of galerie bij de Kunst app van de week. Deze week gaat het om een iPhone app met een missie. Street art heeft nogal eens de ‘neiging’ om te verdwijnen en daarom is deze gratis app ook zo’n leuk idee. Met de Art.Mapped app kun je namelijk de street art bij jou in de buurt vastleggen en delen.

 

Art.Mapped slaat deze informatie vervolgens op, zodat het voor jezelf en andere gebruikers eenvoudig terug te vinden is. De app heeft vijf verschillende categorieën: public.art, street.art, graffiti, architectuur en design. Voor een optimale gebruikerservaring is het belangrijk om de locatiegegevens met de app te delen. Zo kun je wanneer je dit hebt ingeschakeld eenvoudig zelf foto’s uploaden met de juiste locatie.

 

Wat in de toekomst ook erg leuk en handig kan zijn, is dat je aan de hand van je eigen locatie middels de app streetart in de buurt kunt vinden. Aangezien de app echter nog erg nieuw is, zijn er op dit moment nog niet genoeg foto’s om de app goed te laten functioneren.

 

Mocht je deze gratis app zelf willen gaan gebruiken dan kun je hem hier downloaden. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Magritte Your World & Street Tag
Lees ook:Kunst app van de week: Rothkomatic
Lees ook:Kunst app van de week: Christie’s Biennale Guide
Lees ook:Kunst app van de week: Museums UK
Lees ook:Kunst app van de week: NMoCa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>