Nederlands Philharmonisch Orkest op Down the Rabbit Hole

Het Nederlands Philharmonisch Orkest Down the Rabbit Hole CREDITS: Orkest.nl

Het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt zaterdag 25 juni 2016 op het festival Down the Rabbit Hole. Het festival vindt plaats in park De Groene Heuvels in Beuningen in Gelderland. Musici van het orkest geven op zaterdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur een optreden op Het Vurige Veld. De bezoekers van het festival kunnen daarbij onder het genot van een ontbijt wakker worden met muziek van de componisten Maurice Ravel (1875 – 1935) en Arnold Bax (1883 – 1953). De headliners van Down to the Rabbit Hole zijn indieband The National, soulzangeres Lianne La Havas en Britpopband Suede. Het is de derde keer dat het festival plaatsvindt. Dit jaar worden er ongeveer 35.000 bezoekers verwacht. Tickets voor het driedaagse festival zijn te koop via downthetrabbithole.nl en kosten € 125 per stuk. Er worden geen dagkaarten verkocht voor Down the Rabbit Hole.

Het ensemble van het Nederlands Philharmonisch Orkest bestaat tijdens dit optreden uit Lisanne Soeterbroek, viool, Robert Lis, viool, Stephanie Steiner, altviool en Douw Fonda, cello. Gespeeld worden het Strijkkwartet in F van Ravel en Kwartet nr. 1 van Bax.

BRON: Persbericht Orkest.nl

 

Lees ook:Het Nederlands Philharmonisch Orkest in De School
Lees ook:Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest pakt uit op Uitmarkt 2015
Lees ook:Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest bestaat 30 jaar
Lees ook:Koperblazers Nederlands Philharmonisch Orkest openen vernieuwd Oosterpark
Lees ook:Almere aan de Donau tijdens Yakult Havenkomconcert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>