Daniëlle Frenken in de Torenkamer

Danielle Frenken met een vogel, een bron van inspiratie voor de kunstenares CREDITS: Anne Beentjes

Danielle Frenken met een vogel, een bron van inspiratie voor de kunstenares CREDITS: Anne Beentjes

Vorig jaar deed ze haar verhaal op Kunst.blog.nl en nu mag ze in de Torenkamer van Vondel CS voor het AVROTROS-programma Opiumop4 een week lang kunst gaan maken. Half juli is het de beurt aan Daniëlle Frenken uit Utrecht. Voor het radioprogramma zal ze verslag gaan leggen van haar week in de torenkamer, waarbij aan het einde van de week een prachtig kunstwerk gepresenteerd zal worden. 

In De Torenkamer van VondelCS wordt wekelijks een jonge kunstenaar opgesloten. Het doel is om een kunstwerk te maken waarbij de kunstenaar niet wordt afgeleid door allerlei dagelijkse prikkels. Wel heeft de opgesloten kunstenaar dagelijks contact met de buitenwereld via de radio-uitzending. Op vrijdag wordt de kunstenaar weer ‘vrij gelaten’ om het voltooide werk te laten zien. De vrijlating wordt door Hans Smit verzorgd, hij haalt de kunstenaars op uit De Torenkamer.

Wil je nog eens zien wie Daniëlle nu precies is? Kijk dan op haar website.

Lees ook:Kunstenaars De Torenkamer tonen hun werk
Lees ook:In the picture: Daniëlle Frenken
Lees ook:Kunst maken met de radio aan
Lees ook:Beelden Carolein Smit in Rotterdamse Kunsthal
Lees ook:Schilderkunst voor de satelliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>