Drents Museum verwelkomt 100.000e bezoeker

Leonie en Margrieta werden als 100.000e bezoeker(s) in het zonnetje gezet CREDITS: Twitter Drents Museum

Het Drents Museum in Assen heeft de 100.000e bezoeker mogen verwelkomen. Hoewel de 100.000 in 2013 al in de maand mei werd gehaald, is het Drents Museum uiteraard erg blij met het behalen van deze mijlpaal. De gelukkige bezoekers waren moeder Margrieta en dochter Leonie uit Groningen. 

Leonie en Margrieta kregen een bos bloemen en een boek over de expositie Mummies overhandigd, zoals te zien is op de Twitter-account van het Drents Museum. De expositie Mummies is momenteel de publiekstrekker bij het Drents Museum. De bezoekersaantallen voor deze tentoonstelling zijn hoger dan verwacht. De expositie loopt op het einde. Op 31 augustus is de expositie voor het laatst te zien. De eerstvolgende tentoonstellingen zijn die van Daniel Lohues vanaf 16 september en Hans Hoekstra vanaf 9 september.

Lees ook:Leonie Purchas wint Paul Huf Award
Lees ook:Drents Museum heropent met kunst uit Tang- dynastie
Lees ook:Drents Museum nodigt inwoners van Drenthe gratis uit
Lees ook:Museumtuin Drents Museum krijgt beelden Natasja Bennink
Lees ook:Van Gogh Museum is blij met miljoenste bezoeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>