Kersttip: Kröller-Müller Museum

Kersttip: Het Kröller-Müller Museum is eerste en tweede kerstdag gewoon geopend. Het museum is op beide dagen open van 10 tot 17 uur. De beeldentuin sluit een half uurtje eerder. Er hangt/ligt/staat in het museum in Otterlo momenteel werk van Christiaan Bastiaans, Loes van der Horst en de tien beeldhouwers Adam Colton, Jeroen Henneman, Michael Jacklin, Jos Kruit, Jan Maaskant, Avery Preesman, Shinkichi Tajiri, Piet Tuytel, Peer Veneman en Leo Vroegindeweij. En in de beeldentuin trotseert de vaste collectie de winter.

Anders dan het Kröller-Müller Museum zijn veel musea op eerste kerstdag gesloten. Tweede kerstdag zijn de meeste musea wel geopend. Zie in de rechterkolom de internetlinks naar diverse musea voor de actuele openingstijden.

Lees ook:Kröller-Müller Museum presenteert werk van Leo Vroegindeweij
Lees ook:Heavy Load van Peer Veneman in Nieuw Dakota
Lees ook:Kunst met een muzikale touch in het Kröller-Müller
Lees ook:Carice van Houten maakt Kröller-Müller-tentoonstelling voor DWDD Pop-Up Museum
Lees ook:herman de vries in het Kröller-Müller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>