Het kunstzinnige verlanglijstje voor Sint en Piet

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land en dat betekent dat we onze schoen weer mogen zetten. Kunst.blog.nl heeft in samenwerking met Museumshop Den Haag zes leuke cadeautips voor ieders budget uitgezocht!

Museumshop Den Haag

1. Poster Vaas met Bloemen van Jan Davidsz

Wie houdt er niet van bloemen? Iedereen toch wel en zeker als het is vormgegeven als in een boeket van Jan Davidsz. Helaas is het zo dat bloemen niet eeuwig blijven staan, maar dat geldt wel voor deze poster van de Vaas met Bloemen van deze meesterschilder. De poster meet 50 bij 70 centimeter en kan daarmee voor eeuwig je woon- of slaapkamer sieren. Prijs: 9,95 euro.

Museumshop Den Haag

2. Een kaststel kegelspel

Wie van Delftsblauw houdt maar soms wat bevreesd is om dit in huis te plaatsen bij wilde huisdieren of actieve kinderen, hoeft zich met dit kaststel geen zorgen te maken. Het kaststel is namelijk gemaakt van stof en daarmee uitermate geschikt voor huishoudens met wat meer actievere gezinsleden. Het kaststel is gemaakt door Piet Design en is niet alleen een set om weg te zetten, maar ook om mee te spelen. Elke set bestaat uit een bolvaas met deksel en twee bekervazen met natuurlijk een balletje voor het kegelspel. En deze maand is dit kaststel kegelspel ook nog eens in de aanbieding voor slechts 12,50 euro!

Museumshop Den Haag

3. Kleur je eigen Van Gogh!

Wie zegt dat kleuren alleen voor kinderen is? Een van de trends van de afgelopen tijd is toch wel het kleuren voor volwassenen! En het Van Gogh Museum heeft daar handig op ingespeeld met een eigen kleurboek met de schilderijen van Vincent van Gogh. Uiteraard kun je met de kleurplaten het origineel zoveel mogelijk proberen na te bootsen, maar leuk is om ook je eigen interpretatie aan een Van Gogh te geven. In het kleurboek bevinden zich onder meer de kleurplaten van de befaamde zelfportretten van Van Gogh, de zonnebloemen en de slaapkamer. Dit kleurboek is verkrijgbaar voor 15,00 euro.

Museumshop Den Haag

4. Escher manchetknopen

Escher is een graficus die nog steeds tot de verbeelding spreekt. Wie niet genoeg van zijn werken kan krijgen, en dat begrijp ik volkomen, kan met deze manchetknopen elke dag naar het werk van Escher staren. Deze manchetknopen worden geleverd in een luxe geschenkdoos en zijn verkrijgbaar voor 22,50 euro.

 

Museumshop Den Haag

5. Tulpenvaas in piramidevorm

Wie iets meer te besteden heeft, kan kiezen voor deze spectaculaire tulpenvaas. Deze tulpenvaas is een klassieker maar tegelijkertijd behoudt het een uitstraling die in ieder interieur past: van bohemian-chic tot modern of landelijk. Een piramide van keramiek gevuld met tulpen past overal! Prijs: 299 euro.

 

Museumshop Den Haag

6. Kunstwerk Van Gogh door Georges Monfils

Exclusief in Museumshop Den Haag is dit unieke kunstwerk verkrijgbaar. Het is gemaakt door de kunstenaar Georges Monfils en bestaat uit niet minder dan 13.000 potloden! Door het unieke karakter is het werk ook duurder dan gebruikelijk, namelijk 25.000 euro!

 

 

Lees ook:Kunstzinnige cadeaus voor Pasen en Moederdag
Lees ook:Koken à la Dali voor kunstzinnige moeders
Lees ook:Litho Escher geveild voor 49 duizend euro
Lees ook:Vincent van Gogh zit goed in de bloemen
Lees ook:Creatief met Van Gogh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>