Passage de la Baleine schijnt echt op Leeuwarden

Een indrukwekkend kunstwerk van Giny Vos CREDITS Karin Ottenhoff

Op 27 augustus jongstleden was de officiële onthulling van Passage de la Baleine, een prachtig kunstwerk van Giny Vos. Kunst.blog.nl besteedde hier al eerder aandacht aan. Een en ander betekent dat het werk inmiddels al een paar weken te zien is. Maar wat gaat er nu eigenlijk verborgen zo’n werk en wat komt er nu bij kijken voor het zover is? Tijd voor een korte terugblik!

Via deze link kom je bij een filmpje van Winkels Leeuwarden waarin getoond wordt hoe het kunstwerk Passage de la Baleine geïnstalleerd wordt in de Oude Lombardsteeg in het centrum van Leeuwarden. En ook het maakproces komt daarbij aan bod. In de onderstaande video van Omroep LEO kun je bovendien vanaf 2.00 minuten kijken naar hoe het werk er nu uitziet en hoe de opening verliep. Kunst.blog.nl kon hier helaas niet bij zijn, maar wil toch nog even aandacht besteden aan dit kunstwerk in de openbare ruimte, waarbij Giny  haar inspiratie voor Passage de la Baleine in Parijs vond. Kijk en geniet!

Lees ook:ONTHULLING: kunstwerk Passage de La Baleine
Lees ook:Second Thought in Groningen
Lees ook:Fries Museum verspreidt 45.000 bakstenen
Lees ook:Een kunstzinnige zomer op de buitenplaats in Beeckestijn
Lees ook:Kunst op YouTube: de pure emotie van Zoë

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>