Veiling mini-prins en mini-prinses

Deze mini-portretten van de Russische kunstenaar Pietro de Rossi (1761-1831) worden dinsdag 9 december geveild door Christie’s in Londen. Links prinses Alexandrine Saltykova en rechts prins Sergey Sergeyevich Saltykova, geportretteerd in respectievelijk 1828 en 1829. Het veilinghuis schat de kunstwerkjes op minimaal elfduizend en maximaal achttienduizend euro per stuk.

Lees ook:Kunst voor 37 duizend euro per stuk
Lees ook:Veiling Armand Bouten, Escher en Jopie Huisman
Lees ook:Opnieuw foto’s Kate Moss op veiling
Lees ook:4,9 miljoen euro voor Haarlemse meester
Lees ook:Etsen van Rembrandt in de veiling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>