ING veilt 2500 kunstwerken voor Unicef

De ING-bank veilt een deel van haar enorme kunstcollectie via internet. De bank verkoopt met name veel etsen en zeefdrukken uit de periode 1974-2000. De kunstwerken passen om uiteenlopende redenen niet meer in de bedrijfscollectie. De bank veilt momenteel de eerste stukken via de ICN Museumveiling op eBay.

De wekelijkse veiling van telkens zo’n vijftig kunstwerken loopt van zondagavond tot zondagavond. ING hoopt zo in totaal 2500 kunstwerken te verkopen. De opbrengst is bestemd voor Unicef-ING Chances for Children, een wereldwijd ontwikkelingsprogramma voor scholing van kinderen.

Lees ook:Hockey populair op kunstveiling
Lees ook:ING veilt kunst Klement en Wortel
Lees ook:ING veilt bijzondere kunst
Lees ook:Arnhemse familie veilt portretten na 350 jaar
Lees ook:Kunstcollectie Yves Saint Laurent geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>