Aaibare kunst is gewild

Is ie niet lief? Aaibare kunst deed het goed op een kunstveiling bij Christie’s in Amsterdam. Deze kat op een roze kussen werd geveild voor 79 duizend euro. De hoogste bieder betaalde liefst 34 duizend euro meer dan Christie’s verwachtte voor het kleine paneel dat Henriette Ronner in 1897 schilderde.

Lees ook:Topprijs voor Mondriaan van Yves Saint Laurent
Lees ook:Litho Escher geveild voor 49 duizend euro
Lees ook:Kunst voor 37 duizend euro per stuk
Lees ook:106 miljoen dollar voor Picasso
Lees ook:Ruim drie miljoen voor schilderij uit kelder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>