ZomerExpo viert Valentijnsdag 2012

De ZomerExpo staat dit jaar in het teken van de liefde. Dit is dan ook reden voor de deelnemende musea (Centraal Museum Utrecht, Gemeentemuseum Den Haag en Rijksmuseum Twenthe) om dit jaar extra aandacht aan Valentijnsdag te besteden. Bij deze drie musea kun je (mits je er snel bij bent) namelijk het tweede entreekaartje gratis. Naast een gratis kaartje krijg je natuurlijk ook nog een roos die je aan geliefde kunt geven. In het Gemeentemuseum en Rijksmuseum Twenthe worden bovendien extra activiteiten georganiseerd.

Rijksmuseum Twenthe heeft op Valentijnsdag een speciale rondleiding met het thema liefde. Tijdens deze rondleiding krijg je meer informatie over de liefdesverhalen achter een aantal van de kunstwerken uit de collectie. In het Gemeentemuseum geeft kunsthistoricus Benno Hillebrand dinsdag de 14de ’s middags een lezing over liefde in de kunst. Ook hier zullen verschillende kunstwerken uit de collectie centraal staan.

Voor meer informatie over de ZomerExpo acties kun je terecht op de websites van het Centraal Museum, het Gemeentemuseum en het Rijksmuseum Twenthe. Mocht je nog iets leuks willen kopen voor je geliefde dan heb ik nog 5 Valentijnscadeau tips voor je. Mocht je liever zelf actief aan de slag gaan voor een Valentijnscadeau, dan kun je bijvoorbeeld zondag 12 februari naar Museum Boerhaave in Leiden om een workshop te volgen.

Lees ook:ZomerExpo2012
Lees ook:Inschrijvingen geopend voor ZomerExpo 2012
Lees ook:Doe mee aan de ZomerExpo
Lees ook:Deze zomer brengt Licht in de kunst
Lees ook:Bijna 2500 aanmeldingen voor ZomerExpo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>