Nijmeegse Kunstnacht 2011

Net als bij de Kunstnacht Den Bosch zal dit weekend (zaterdag 24 september) de tweede editie van de Nijmeegse Kunstnacht plaatsvinden. De gezelligste culturele avond van het jaar, waar alle disciplines volop vertegenwoordigd zullen zijn, wordt feestelijk geopend met bubbels en een knallende act van beeldend theatermaker Miek Uittenhout in Museum het Valkhof. Het belooft een culturele explosie van bruisende live- optredens en happenings te worden volgens de organisatie. Als je denkt dat het om klokslag twaalf uur is afgelopen, dan heb je het mis want aansluitend is er een afterparty met verschillende DJ’s in LUX.

Om alvast in de stemming te komen kun je de teaser van dit jaar bekijken. Voor meer informatie over het programma, de activiteiten, de deelnemende kunstinstellingen en de kaartverkoop kun je op de website kijken.

Lees ook:Museum marathon in Maastricht
Lees ook:Antwerpse Museumnacht trekt duizenden bezoekers
Lees ook:Museumnacht Den Haag
Lees ook:Week van de Amateurkunst 2011
Lees ook:Kunst laadt je op tijdens Kunstnacht Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>