Kunst laadt je op tijdens Kunstnacht Den Bosch

Aanstaande zaterdag 17 september is de tweede editie van Kunstnacht Den Bosch, waar je ruim 25 kunstinstellingen tot 02:00 uur ‘s nachts kunt bezoeken om kunstwerken te bewonderen of kopen. Er worden natuurlijk rondleidingen georganiseerd, maar je kunt je tevens opladen en laten verrassen met ‘geluidsroutes’, performances, een speed- date met een kunstenaar, muziek, dans, of een tunnel als tentoonstellingsruimte.

Het programma van Kunstnacht Den Bosch is erg uiteenlopend; bij het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch opent op 17 september de tentoonstelling rondom de Bosch Young Talent Show (BYTS), in de Verkadefabriek worden er de hele nacht performances door studenten van AKV/St. Joost gegeven en je kunt onder het genot van hapjes en drankjes speed- daten met kunstenaars bij Achter de Kan. Maar wellicht ga je zelfs met een kunstwerk (tegen een vriendelijke prijs) naar huis als je één van de galeries of ArtSale Den Bosch hebt bezocht.

Bij de ArtSale zullen verschillende professionele kunstenaars uit de regio elk half uur vertellen over zichzelf en hun werk tijdens de zogenaamde ArtTalks. Later op de avond zal er een heuse veiling met veilingmeester Eef van Opdorp (onder andere bekend van het tv programma ‘Uitstel van Executie’) gehouden worden.

Voor het gehele programmaoverzicht, de deelnemers of informatie over de kaartverkoop kun je op de website kijken.

Lees ook:Nijmeegse Kunstnacht 2011
Lees ook:Stedelijk Museum’s-Hertogenbosch presenteert Bosch Young Talent Show
Lees ook:Lancering online ticketshop tentoonstelling Jheronimus Bosch komt er aan
Lees ook:‘s- Graveland in het teken van de kunst
Lees ook:Open Art Fair 2011 is begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>