Fotomarathon in Groningen

Zaterdag 18 juni organiseert de Stichting Clear, samen met de Fotoacademie Groningen,voor de tweede keer een Fotomarathon. Gedurende deze marathon moet je als deelnemer in korte tijd verschillende foto-opdrachten uitvoeren. Volgens de organisatie zorgt deze tijdsdruk voor een spannende uitdaging. Als de tijd verstreken is zal een vakkundige jury de winnaars aanwijzen. Voor de deelnemers zijn er diverse prijzen te winnen en je kunt je nog tot en met 11 juni inschrijven.

Zo zullen de winnende foto’s worden geëxposeerd tijden het Clear Fotofestival dat in november te Groningen zal plaatsvinden en mag de gelukkige die de eerste prijs wint ook deelnemen aan de Photomeeting 2011. Daarnaast zullen er nog diverse andere prijzen te winnen zijn. Deelname aan de Fotomarathon kost 15 euro, wil je je inschrijven voor de Fotomarathon 2011 dan kan dat hier.

Mocht je willen deelnemen, dan kun je er in Groningen een echt fotoweekend van maken. Het Groninger Museum heeft namelijk de tentoonstelling “Me, Myself and I” met werken van Chi Peng en in Noorderlicht zal dan de tentoonstelling “Travel Plans” van Jeffrey Silverthorne te zien zijn.

Lees ook:Inschrijving Emirates Airlines kunstprijs geopend
Lees ook:Inschrijvingen geopend voor ZomerExpo 2012
Lees ook:Inschrijven voor Arte Laguna Art Prize
Lees ook:BLOOOM Award Kunstprijs: inschrijven tot 31 juli 2011
Lees ook:De Nacht van Kunst & Wetenschap in Groningen viert lustrum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>