Vrijwilligers gezocht in Brussel

Eerder schreef ik al dat er op 26 februari een groots opgezette museumnacht in Brussel zal zijn: Museum Night Fever. Hieraan zullen in totaal 19 musea meedoen. Nu zag ik vandaag dat ze nog steeds Nederlandstalige vrijwilligers zoeken.

Wie een paar uurtjes van zijn kostbare tijd wil op wil geven om te helpen krijgt in ruil daarvoor een T-shirt, 10 euro vergoeding en een armband om van de rest van de nacht te genieten! Voor meer informatie of om in te schrijven kunt u contact opnemen met Stéphanie: [email protected]

Uiteraard kun je ook gewoon naar de Museumnacht gaan

Lees ook:Museumnacht Utrecht 2011
Lees ook:Museumnacht Den Haag
Lees ook:Lightpainten met Lomography tijdens Museumnacht010
Lees ook:Klaar voor de Museumnacht
Lees ook:Museumnacht Amsterdam 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>