Foam Pop- in: opening tweede lichting

  Foam Pop- in presenteert vanaf vrijdag 12 augustus een nieuwe lichting werken.  Op donderdag zal de tweede tentoonstelling met actuele fotografie geopend worden. Zo zullen er werken van nieuw talent te zien zijn en nieuwe werken van fotografen die al in de ‘inhouse galerie’ getoond worden.

Fleur van Dodewaard, uit de serie Nude Studies. Foto: Fleur van Dodewaard

De tweede lichting fotografen zijn: Ruth van Beek, Henze Boekhout, Fleur van Dodewaard, Marcus Koppen, Anouk Kruithof, Charlott Markus, Awoiska van der Molen, Raimond Wouda. Je kunt niet alleen (gratis) bij Foam Pop- in terecht voor de nieuwste werken van fotografen, maar je kunt er ook magazines (zoals het Foam Magazine) en boeken rondom fotografie kopen.

Lees ook:POP- in Party voor Foam
Lees ook:Ans Markus wint Rembrandt van Rijn Prijs 2014
Lees ook:FOAM vraagt zich af What’s Next?
Lees ook:De Talent Call van Foam Magazine
Lees ook:Anouk Kruithof wint Charlotte Köhler Prijs 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>