Nieuwe associatie voor kunstenaars

De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) heeft volgens de initiatiefnemers een vliegende start gemaakt. Al 150 kunstenaars hebben zich aangesloten bij het nieuwe kunstenaarsnetwerk.

De NABK is een initiatief van de stichting Kunstweek, de club die onder meer jaarlijks de verkiezingen van de Kunstenaar en de Kunststad van het Jaar organiseert. De nieuwe associatie wil kunstenaars meer mogelijkheden geven om hun werk aan de buitenwereld te tonen en om met elkaar kennis uit te wisselen.

Het ligt in de bedoeling dat de leden hun werk gaan presenteren op zogenoemde Regionale Kunstdagen in in Apeldoorn (7 maart), Eindhoven (11 april), Rotterdam (9 mei) en Utrecht (6 juni) en de Nationale Kunstdag in Amsterdam (7 november).

Lees ook:Wie wordt Galerie van het Jaar 2016?
Lees ook:Nieuwe kunstwerken bij HACKING HABITAT
Lees ook:Kunststudenten presenteren hun werk
Lees ook:Dubbeltentoonstelling Groninger Museum en Museum de Fundatie: Wilden en Nieuwe Wilden
Lees ook:Kunstroute: GET LOST in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>