‘Scheringa Museum gewoon gebouwd’

De bouw van het nieuwe Scheringa Museum lijkt gewoon door te gaan. Bouwbedrijf Midreth krijgt geen signalen die de bouw in gevaar brengen, zegt technisch directeur Niels Vergeer op de website van Cobouw.

De in zwaar weer zeilende bankier Dirk Scheringa laat voor circa dertig miljoen euro een nieuw museum bouwen dat in omvang groter is dan het Van Gogh Museum. Bouwbedrijf Midreth gaat er vanuit dat het complex begin volgend jaar gewoon wordt opgeleverd. “Van paniekvoetbal houden wij hier niet”, aldus bouwer Vergeer tegen een Cobouw-verslaggever.

Update: Bouw Scheringa Museum toch opgeschort


Lees ook:Bouw Scheringa Museum opgeschort
Lees ook:Scheringa Museum wankelt
Lees ook:Scheringa Museum helemaal leeg
Lees ook:Minister Plasterk wil collectie Scheringa redden
Lees ook:Dirk en Baukje Scheringa: Red onze collectie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>