Groninger Museum gratis voor kinderen

Kinderen kunnen vanaf 1 oktober voor niets naar het Groninger Museum. Het museum is voortaan gratis voor alle kinderen tot en met twaalf jaar. De museumleiding heeft zelf het initiatief genomen nu cultuurminister Plasterk afziet van gratis toegang voor jonge bezoekers in alle Nederlandse musea.

Het Groninger Museum organiseert in oktober diverse activiteiten voor kinderen. Zo vertelt Ted van Lieshout verhalen uit zijn boek Het papieren museum en is er een speurtocht door de tentoonstelling van beeldend kunstenaar Folkert de Jong.

Lees ook:Groninger Museum koopt The Sculptor
Lees ook:Beelden Folkert de Jong in Groningen
Lees ook:Gratis Museumdag in Gelderse musea
Lees ook:Voorjaarsvakantie in het Groninger Museum
Lees ook:Museumweekend 10 en 11 april 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>