Glazen Engel landt in Zwolle

De Glazen Engel lijkt eindelijk te kunnen landen op de Grote Markt in Zwolle. Mits de Adviescommissie Bezwaarschriften komende week de laatste bezwaren van tafel veegt, meldt dagblad de Stentor vandaag.

Beeldend kunstenaar Herman Lamers presenteerde alweer een tijd geleden het eerste ontwerp van zijn transparante beeld. Het beeld lijkt er nu eindelijk te komen, tot verdriet van de Stichting Levende Stadsgeschiedenis Zwolle, die in de 14de-eeuwse binnenstad liever een fontein met bankjes had gewild.

Lees ook:Museum de Fundatie heeft waarschijnlijk sterkere fundering nodig
Lees ook:Damien Hirst laat vlinders sterven in schoonheid
Lees ook:Het museum als werkplaats: Kunst en arbeid
Lees ook:Mannen vs. Vrouwen in Stedelijk Museum Zwolle
Lees ook:Theatrale lezing in het Stedelijk Museum Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>