Ontwerper Ron Arad in Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum houdt volgend jaar een grote overzichtstentoonstelling van de invloedrijke ontwerper Ron Arad.

Het Stedelijk bezit al meerdere ontwerpen van Arad. Dit weekend verloot het museum een exemplaar van zijn Voido Rocking Chair onder mensen die op Lowlands de Bouwkeet van het museum bezoeken. “Het is een prachtige stoel die zowel binnen als buiten kan staan en bovendien erg lekker zit”, aldus het museum over de stoel ter waarde van 400 euro.

Ron Arad (1951, Tel Aviv) heeft de afgelopen jaren grote faam verworven. Het Museum of Modern Art in New York toont momenteel zijn werk, waaronder zijn nieuwe Cage Sans Frontières, een enorme inloopkast waarin zijn meubels staan opgesteld.

Zie voor meer design-nieuws design.blog.nl.

Lees ook:Louise Bourgeois overleden
Lees ook:Museum MORE maakt zich op voor de opening
Lees ook:Ann Goldstein nieuwe directeur Stedelijk Museum
Lees ook:Laatste kans voor een blik op unieke Rietveld-stoel
Lees ook:Hein de Kort exposeert in artKitchen Gallery

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontwerper Ron Arad in Stedelijk Museum

  1. r.b

    Leuk kunstwerk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>