Lance Armstrong fietst op Damien Hirst

“My Damien Hirst Trek Madone just got brought 2 the room. Holy $hi+…. Stunning”, twitterde Lance Armstrong vanochtend over de fiets waarop hij de Tour de France wil afsluiten. Beeldend kunstenaar Damien Hirst verwerkte in het ontwerp de vlinders die hij ook veelvuldig op zijn schilderijen gebruikt. De fiets wordt na de laatste tourdag door Sotheby’s geveild voor Livestrong, het kankerfonds van de wielrenner.

Lees ook:Lance Armstrong krijgt fiets Damien Hirst
Lees ook:Damien Hirst laat vlinders sterven in schoonheid
Lees ook:Memento Mori met Damien Hirst in Den Haag
Lees ook:Kritiek op Damien Hirst om dode vlinders
Lees ook:Controversieel beeld zelfmoord Damien Hirst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>