Anne Frank in olieverf bij Madame Tussauds

Beeldend kunstenaar Silvester Peperkamp maakt vrijdag een olieverfschilderij van Anne Frank in de etalage van Madame Tussauds in Amsterdam. Silvester Peperkamp (autodidact, 1956) probeert Anne Frank te portretteren zoals ze op haar 80ste geweest zou zijn.

Voor de gelegenheid verplaatst Madame Tussauds ook het wassen beeld van Anne Frank naar de etalage. Bovendien toont Peperkamp een schilderij van Anne Frank op 30-jarige leeftijd. Laten we hopen dat de herdenking van Anne’s 80ste geboortedag geen platte pr-stunt wordt.

Lees ook:Anne Frank Huis werkt voortaan met time slots
Lees ook:Google Doodle: Anne Ancher
Lees ook:Fijne Kerstdagen!
Lees ook:Tiësto en Kyteman zetten kunst op muziek
Lees ook:Kabinet van een onderzoeker: Anne Geene

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anne Frank in olieverf bij Madame Tussauds

  1. Alex Mooyman

    Jammer dat ik het schilderij van anne Frank niet kan vindden op deze blog

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>