Collectie Brits museum op iPhone

De National Gallery biedt Love Art voor de iPhone en iTouch. Kunstlievende gebruikers kunnen met deze nieuwe applicatie inzoomen op 250 schilderijen van Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh en anderen. Ook kunnen iArt Lovers genieten van meer dan drie uur aan video- en geluidsmateriaal.

De National Gallery is het eerste grote museum dat deze mogelijkheid biedt. Love Art is ontwikkeld in samenwerking met Antenna Audio en Apple. De nieuwe applicatie kan worden gedownload in de iTunes store. Nu is de nieuwe app nog gratis. Later zal er geld voor worden gevraagd.

.

Lees ook:Groninger Museum lanceert nieuwe iBeacon Museum App
Lees ook:Kröller-Müller Museum wint Museumeducatie Prijs
Lees ook:Kunst app van de week: Smithsonian: Artists in Dialogue 2
Lees ook:Kunst App van de week: Contemporary Gallery
Lees ook:Kunstvandaal slaat weer toe in de National Gallery

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>