Harry Mens biedt op inboedel Pim Fortuyn

Makelaar Harry Mens biedt 350 duizend euro op de inboedel van Pim Fortuyn, meldt de Telegraaf vandaag. Mens doet het bod namens een goede vriend die het niet kan aanzien dat Fortuyn’s schilderijen en andere spullen worden verkwanseld.

Hessink’s Veilingen bevestigt het bod. Het veilinghuis veilt op zaterdag 27 juni de inboedel uit het Rotterdamse huis van Pim Fortuyn. Hessink’s doet dat in opdracht van de huidige eigenaren, die in geldnood verkeren.

Hierboven veilingstuk 257, een schilderij van Hélène Bueno. Zie voor meer informatie over de veiling het blogbericht Kunst Fortuyn onder de  hamer.

Lees ook:Kijkdagen veiling Pim Fortuyn begonnen
Lees ook:Kunst Pim Fortuyn onder de hamer
Lees ook:Veiling Pim Fortuyn gaat gewoon door
Lees ook:Half miljoen voor spullen Pim Fortuyn
Lees ook:Top-5 Biedingen veiling Pim Fortuyn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>