Privédetective versus kunsthandelaar

Heeft kunsthandelaar Robert Noortman de roof van negen schilderijen in scene gezet?

Na zijn uitlatingen in de Telegraaf deed privédetective Ben Zuidema er maandagavond in Nova nog een schepje bovenop: de kunsthandelaar zou hebben gedreigd met geweld als de detective zijn onderzoek naar de diefstal zou voortzetten.

Kunsthandel Noortman Masters Paintings reageerde maandagavond tegenover Nova bewonderingswaardig beheerst: “De beschuldigingen tegen Robert Noortman betreffen gebeurtenissen die meer dan twintig jaar geleden zouden hebben plaatsgevonden en waarvan we geen bewijzen hebben gezien. Wij hebben verder geen commentaar.”

Als je op de foto klikt, kun je op de website van Nova de reportage bekijken.

Lees ook:Was kunsthandelaar Noortman een boef?
Lees ook:Politie vindt gestolen kunst Noortman
Lees ook:Nonnen ‘bedrogen’ door kunsthandelaar
Lees ook:Spongebob kunstenaar intimideert galeriehouder?
Lees ook:Buste Vincent van Gogh terecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>