Stedelijk Museum en MTV werken samen

Het Stedelijk Museum Amsterdam gaat samenwerken met muziekzender MTV. De eerste vrucht van deze samenwerking is een workshop op zaterdag 6 december voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar. Deelnemers leren van MTV-makers Dylan Griffith en Ward Graumans hoe ze scripts en storyboards voor korte films kunnen maken.

Het Stedelijk Museum en MTV willen in 2009 meer gezamenlijke projecten uitvoeren. Aanleiding voor de workshop is OOOH! MTV, een serie van twaalf korte films die MTV in samenwerking met tal van creatieve film- en reclamemakers produceerde. Het Stedelijk Museum hoopt met de samenwerking meer jongeren te interesseren voor beeldende kunst.

Deelname aan de workshop op 6 december is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren is dan ook noodzakelijk, waarschuwt het Stedelijk Museum. Belangstellende kunnen zich melden per e-mail [email protected] of telefonisch op 020 5732741.

Lees ook:Lichtspel gevangenis voor Stedelijk Museum
Lees ook:Gratis kinderactiviteiten in het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch
Lees ook:Aslı Toy en Florian Riegel winnen videoprijzen
Lees ook:Twee artistieke filmprojecten krijgen selectie voor De Verbeelding
Lees ook:Museumfolder ontworpen door scholieren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>