Jeroen Krabbé ambasadeur Jeroen Bosch

Filmacteur en beeldend kunstenaar Jeroen Krabbé wordt ambassadeur van de campagne Jheronimus Bosch 500, meldt het Brabants Dagblad. De stad Den Bosch wil de vijfhonderdste sterfdag van de grote kunstschilder in 2016 op grootse wijze herdenken. Jeroen Krabbé, die door zijn ouders vernoemd is naar Jeroen Bosch, is gevraagd eraan bij te dragen dat de papieren plannen werkelijkheid worden.

Lees ook:Jeroen Krabbé in Kasteel het Nijenhuis
Lees ook:Nationaal Holocaust Museum exposeert schilderijen van Jeroen Krabbé
Lees ook:Jeroen Bosch is niet te vermijden in 2016
Lees ook:Jeroen Krabbé en Erwin Olaf werven leden Omroep C
Lees ook:Bosch Grand Tour gaat bijna van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>