Herman Brood terug in Amersfoort

Hogedrukreinigers, kettingzagen èn zeven schilderijen en zeefdrukken van Herman Brood. Dat vond de politie na een tip in een zeecontainer aan de Soesterweg in Amersfoort. Het werk van Brood werd ruim vier jaar geleden gestolen uit de Amersfoort Art Galerie. De dieven zijn nog niet gearresteerd.

Lees ook:Ajax-spits opent expositie Herman Brood
Lees ook:Dichterbij Herman Brood in Museum Willem van Haren
Lees ook:Herman Brood herdacht
Lees ook:Dieven geven schilderij van Magritte terug
Lees ook:Juwelenroof op kunstbeurs Tefaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>