Madeleine Schineis tekent wikkels voor van Bruggen thee

Madeleine Schineis tekent wikkels voor van Bruggen thee CREDITS: Van Bruggen Thee via EZ Press

De theeblikken van Van Bruggen Thee krijgen unieke, handgetekende wikkels. De wikkels zijn getekend door Madeleine Schineis, bekend van onder andere haar geïllustreerde recepten in het maandblad Landleven. Bij de theeblikken is ook een nieuwe theeplank verkrijgbaar. 
Madeleine Schineis ontwierp twintig wikkels voor Van Bruggen Thee. Elke wikkel is uniek met een eigen sfeer, passend bij de verschillende losse theeën van Van Bruggen Thee, zoals aan fris, warm, fruitig, kruidig of bloemig. Op de wikkels zelf staan geen theenamen, zodat de losse theeën in het assortiment van Van Bruggen Thee (rooibos, groen, kruiden, fruit of zwart) naar hartenlust kunnen worden gecombineerd met alle wikkels. De naam van de gekozen theesoort staat op de onderzijde van het blik en is vervangbaar, waardoor de theeblikken telkens opnieuw te gebruiken zijn.

Dat Van Bruggen Thee kiest voor de illustraties van Madeleine Schineis is niet zo vreemd. Zij verwierf met haar aquarellen en schetsen van bloemen, planten, dieren en recepten landelijke bekendheid onder de naam MoP (Madeleine op Papier). De mooie handgeschilderde illustraties met een natuurlijke uitstraling en zachte kleuren zijn tijdloos en passen perfect bij de theebeleving van Van Bruggen Thee. De theeblikken met nieuwe wikkels en de theeplank zijn online te bestellen op www.vanbruggenthee.nl.
BRON: Persbericht Van Bruggen Thee via EZ Press

Lees ook:Al 80.000 bezoekers voor World Press Photo 16 in De Nieuwe Kerk
Lees ook:Al 50.000 bezoekers World Press Photo-tentoonstelling in De Nieuwe Kerk Amsterdam
Lees ook:World Press Photo-tentoonstelling in Nieuwe Kerk trekt al 12.000 bezoekers
Lees ook:Stedelijk Museum krijgt schenking Coosje van Bruggen en Claes Oldenburg
Lees ook:World Press Photo-tentoonstelling trekt reeds 60.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>