Open inschrijving voor Art in Redlight 2014

Art in Redlight viert dit jaar de 10e verjaardag CREDITS: Art in Redlight

Individuele kunstenaars (zonder galerie) en up-and-coming galeries kunnen zich tot 15 augustus aanstaande inschrijven voor
deelname aan Art in Redlight 2014. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Art in Redlight 2014 is dit jaar een bijzondere, omdat dit kunstfestival de tiende editie zal beleven. 

Aanmelden voor individuele kunstenaars en up-and-coming galeries kan heel eenvoudig door het aanmeldingsformulier op de website in te vullen: www.artinredlight.com. 

De 10e editie van Art in Redlight vindt plaats van 27 tot en met 30 december in de Beurs van Berlage. Art in Redlight presenteert vier dagen lang meer dan 200 eigenzinnige en talenvolle kunstenaars tijdens dit multidisciplinaire kunstfestival. Art in Redlight is een onafhankelijk en Amsterdams kunstfestival waarbij de kunstenaar centraal staat. Art in Redlight verwacht dit jaar rond de 11.000 nationale en internationale bezoekers.

Lees ook:Art in Redlight
Lees ook:Art Rotterdam 2012
Lees ook:Kunst kijken op Art Rotterdam
Lees ook:Art Cologne 2011
Lees ook:Amsterdam als ontmoetingscentrum voor de kunstenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>