Klassiek tijdens Museumnacht in De Nieuwe Kerk

Klassiek tijdens de Museumnacht CREDITS LOGO: N8

Een ensemble van het Nederlands Philharmonisch Orkest speelt tijdens Museumnacht op zaterdag 7 november in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. In De Nieuwe Kerk is op dit moment de tentoonstelling Rome. De droom van keizer Constantijn te zien. Het ensemble speelt van 0.00 uur tot 0.30 uur en sluit de avond in De Nieuwe Kerk af met een concert dat thematisch aansluit bij de tentoonstelling.

Het ensemble, dat bestaat uit Michiel Holtrop (altviool), Douw Fonda (cello) en Martin Kaaij (gitaar), neemt het publiek mee naar Italië met Paganini en naar het holst van de nacht met Nachtegalen van Krüs. De avond krijgt een toepasselijke spirituele twist met Schuberts dansende geesten in Der Geistertanz.

Naast het ensemble zijn er tijdens Museumnacht in de Nieuwe Kerk ook optredens van danseres Marlinde Vos, BNN-presentatrice Gwen van Poorten en kun je grip krijgen op je dromen met de coaches van droomcoaches.nl. Verder staat er een klassieke Vespa vol stomende Italiaanse espresso’s en kun je met een Spritz in je hand feesten op een Italiaanse dansvloer.

BRON: Persbericht Orkest.nl 

 

Lees ook:Monique Collignon en Nederlands Philharmonisch Orkest samen op FashionWeek Amsterdam
Lees ook:Concert Na de Dam met Nederlands Philharmonisch Orkest
Lees ook:Museum Prinsenhof is klaar voor de Nacht
Lees ook:Nederlands Philharmonisch Orkest op Down the Rabbit Hole
Lees ook:Zomerattractie Reis in de tijd open in De Nieuwe Kerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>