Een nacht in het museum

De blauwe walvis van het American Museum of Natural History CREDITS: AMNH.org

Je hebt de film Night At The Museum, waarbij de museumcollectie van het Amerikaanse Museum of Natural History ‘s nachts tot leven komt. Maar tegenwoordig kun je in ditzelfde museum ook echt blijven overnachten. Het is de eerste ‘sleepover’ voor volwassenen in het museum, dat wel al slaapfeestjes voor kinderen organiseerde. 

Tijdens de ‘sleepover’ voor volwassenen wordt er in slaapzakken geslapen onder de beroemde blauwe walvis in de Milstein Hall of Ocean Life. Volgens de organisatie tegenover persbureau Reuters was het evenement voor de volwassenen binnen drie uur uitverkocht. Dat betekent dat deze week nog 175 mensen niet alleen mogen overnachten in het museum, maar ook mogen genieten van een driegangendiner, live jazz-muziek en een champagne-receptie. De 175 volwassenen treden in de voetsporen van reeds 62.000 kinderen die al eens in het museum mochten overnachten.

Wie weet levert de overnachting daadwerkelijk taferelen op zoals in de film Night At The Museum, waar overigens eind dit jaar deel 3 van verschijnt! Een voorproefje kun je hier zien!

Lees ook:Lust for Life: een film over Vincent van Gogh
Lees ook:De Miles Celebration Tour gaat naar de clubs
Lees ook:Museum Night Fever in Brussel
Lees ook:Twitter voor musea: voorbeelden uit New York
Lees ook:Muzikaal intermezzo in Leidse Musea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>