Een Dumas aan je eigen muur met De Pont

Momiji, Onuma, Hokkaido 2015. Elk exemplaar van de editie is genummerd en gesigneerd. CREDITS: Charlotte Dumas/De Pont

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het museum biedt De Pont zijn bezoekers bijzondere kunstwerken aan voor een schappelijke prijs. In maart betreft het een werk van Charlotte Dumas. Vijf kunstenaars vertegenwoordigd in de vaste collectie maken exclusief voor deze feestelijke gelegenheid een kunsteditie in een oplage van 25 exemplaren. Naast Charlotte Dumas gaat het om Toon Verhoef, Marc Mulders, Marien Schouten en Reinoud van Vught. De schilders onder hen hebben er zelfs voor gekozen om een serie van 25 unieke kunstwerken te maken!

In de maandelijkse nieuwsbrief (van februari tot en met juni) wordt steeds één editie van één kunstenaar gepresenteerd, waarna geïnteresseerden zich kunnen inschrijven via een email. Let op: Bij meer dan 25 inschrijvingen, wordt geloot!

Elk kunstwerk wordt door De Pont ingelijst en is te koop voor € 500,00 (inclusief de lijst). Vanaf de 25e van de maand wordt er in de salon van het nieuwe museumcafé een video vertoond van het maakproces. Vanaf die dag liggen de werken ook ingelijst en ingepakt klaar om tijdens openingstijden van het museum te worden opgehaald door de 25 gelukkigen die zo een blijvende herinnering aan De Pont mee naar huis kunnen nemen!

Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om één van deze werken te bemachtigen, wordt steeds per maand een editie aangeboden. Er kan dus nog niet worden ingeschreven voor de komende edities. Zo maakt De Pont zo veel mogelijk bezoekers deelgenoot van het jubileum en maken meer mensen kans op dit bijzonder jubileumcadeau!

BRON: Persbericht De Pont

Lees ook:Unieke kunstedities bij De Pont
Lees ook:Charlotte Dumas in De Pont
Lees ook:De Pont ontvangt grote sculptuur van Anish Kapoor
Lees ook:Prinses Beatrix opent jubileumexpositie De Pont
Lees ook:Marlene Dumas is Kunstenaar van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>