Vijf miljoenste bezoeker voor Groninger Museum

Van links naar rechts: Zwanette Tutert, haar man en museumdirecteur Andreas Blühm
CREDITS: Marten de Leeuw

Het Groninger Museum ontving vandaag de vijf miljoenste bezoeker sinds de opening in 1994 op het Museumeiland. De 62-jarige Zwanette Tutert uit Holten was de gelukkige. Zij wint een reis naar Parijs, de stad van Auguste Rodin, aangeboden door SRC Reizen uit Groningen.
Zwanette Tutert deed samen met haar man een dagje Groningen aan, waarbij een bezoek aan het Groninger Museum niet mocht ontbreken: “Mijn man en ik hadden het er gisteren nog over, stel dat wij die vijf miljoenste bezoeker zijn!”. Het is lang geleden dat ze in het Groninger Museum zijn geweest, maar binnenkort zullen ze weer terugkomen: “We kijken al lang uit naar de Rodin-tentoonstelling”. Naast de prachtige reis voor twee personen ontving ze een grote bos bloemen van Andreas Blühm, algemeen directeur van het Groninger Museum.

SRC Reizen heeft naar aanleiding van de komende tentoonstelling over Auguste Rodin een unieke vierdaagse reis naar Parijs samengesteld. De hoogtepunten van de reis zijn een bezoek aan Musée Rodin Parijs, Musée Rodin Meudon en Museum Middelheim Antwerpen. Meer informatie over deze reis is te vinden op SRC Reizen.

De tentoonstelling Rodin – Genius at Work is vanaf zaterdag 19 november te zien in het Groninger Museum. De online ticketverkoop is inmiddels gestart.

BRON: Persbericht Groninger Museum

Lees ook:100.000e bezoeker voor tentoonstelling Rodin – Genius at Work
Lees ook:Erwin Olaf fotografeert dansers Het Nationale Ballet voor Groninger Museum
Lees ook:Frankrijk geeft Armenië een Rodin
Lees ook:Kaartverkoop tentoonstelling ’Rodin – Genius at Work’ start 3 oktober
Lees ook:100.000e bezoeker voor tentoonstelling David Bowie is in Groninger Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>