The Fish Pond Song in Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch trekt record aan bezoekers

The Fish Pond Song CREDITS: Marc Bolsius

Het kunstwerk The Fish Pond Song van Jeroen Kooijmans trekt een record aantal bezoekers naar het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch. Vandaag heeft het museum de 50.000e bezoeker ontvangen sinds de tentoonstelling ruim vier maanden geleden opende. The Fish Pond Song is een enorme video-installatie gemaakt door kunstenaar Jeroen Kooijmans en geïnspireerd op het werk van Jheronimus Bosch en de conflicten in de wereld sinds 9/11. Al vanaf de opening is de respons van pers en publiek op het kunstwerk boven verwachting en kon het museum 11.000 bezoekers tellen. Gedurende de afgelopen drie maanden hebben bijna 39.000 bezoekers van de Jheronimus Bosch-tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum ook The Fish Pond Song in het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch bezocht.

De tentoonstelling is nog een aantal weken te bezoeken, maar is nu al al de meest succesvolle tentoonstelling in de geschiedenis van het museum. The Fish Pond Song is tot en met 5 juni te zien. Het museum is komende 2e Pinksterdag gewoon geopend.

BRON: Persbericht Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch

Lees ook:Bosch Grand Tour gaat bijna van start
Lees ook:Klaar voor Jheronimus Bosch
Lees ook:Laatste twee weken Jheronimus Bosch-tentoonstelling extra lang open
Lees ook:Brabantse musea slaan handen ineen voor Jheronimus Bosch
Lees ook:Samenwerking musea Den Bosch werpt vruchten af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>