David Bowie is langer in Groninger Museum

David Bowie is in het Groninger Museum CREDITS: Groninger Museum

De tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum zal worden verlengd met vier weken, tot en met zondag 10 april 2016. Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari online te koop.
Bijzonder is dat het museum in de weekenden langer open blijft voor de tentoonstellingen David Bowie is en Joris Laarman Lab. Op de zaterdagavonden zal het museum geopend zijn tot 22.00 uur (bezoekers kunnen tot 21.00 uur naar binnen). Het museum raadt mensen dringend aan om van tevoren online tickets te reserveren via www.davidbowie-groningen.nl omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa. Met name in de weekenden zijn er vaak geen kaarten meer aan de kassa verkrijgbaar.

Tijdens de verlenging zal David Bowie is ook op vrijdagavond tot 22.00 uur geopend zijn, evenals Joris Laarman Lab. Het betreft de vrijdagavonden op 18 en 25 maart en 1 en 8 april 2016. In de weekenden verwacht het museum grote drukte, maar op veel weekdagen zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers bovendien op maandag 22 en maandag 29 februari terecht in het museum. Ook op Tweede Paasdag, 28 maart, is het museum geopend.
Kijk voor actuele openingstijden op de website www.groningermuseum.nl.

Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari 10.00 uur online te koop via www.davidbowie-groningen.nl.

BRON: Persbericht Groninger Museum

Lees ook:Laatste maand van David Bowie is in Groninger Museum
Lees ook:Tentoonstelling David Bowie is ook op zaterdagavonden open
Lees ook:Kaarten Bowie Late Night zijn al uitverkocht
Lees ook:100.000e bezoeker voor tentoonstelling David Bowie is in Groninger Museum
Lees ook:Voorverkoop tickets voor Bowie-blockbuster begint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>