Tentoonstelling David Bowie is ook op zaterdagavonden open

David Bowie is in het Groninger Museum CREDITS: Groninger Museum

Het Groninger Museum verruimt de openingstijden voor de tentoonstelling David Bowie is. Dit heeft het museum besloten naar aanleiding van de grote vraag naar tickets voor deze expositie. Op alle zaterdagavonden vanaf 16 januari tot het eind van de looptijd van David Bowie is zal het museum geopend zijn tot 22.00 uur. Mensen kunnen tot 21.00 uur naar binnen.

Het museum raadt mensen daarbij dringend aan om van tevoren online tickets te reserveren via www.davidbowie-groningen.nl, omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa. Er is veel belangstelling voor de tentoonstelling David Bowie is. Sinds de opening hebben 40.000 mensen de expositie al bezocht. Op de dag dat het overlijden van David Bowie bekend werd hebben 15.000 mensen online tickets gekocht. Door de overweldigende belangstelling kunnen mensen in een online wachtrij worden gezet. Dit betekent niet dat de tickets zijn uitverkocht, er zijn nog voldoende tickets beschikbaar. Met name in de weekenden verwacht het museum grote drukte en mogelijk wachtrijen in het museum. Daarom raadt het museum bezoekers aan om op werkdagen het museum te bezoeken.

In alle maanden in aanloop naar en tijdens de tentoonstelling is David Bowie voor het Groninger Museum gevoelsmatig een persoonlijke vriend geworden. De medewerkers van het museum leven mee met zijn familie, vrienden en fans. In de entreehal van het museum biedt het Groninger Museum bezoekers de gelegenheid te tekenen in een rouwboek.

Kijk voor veelgestelde vragen over de expositie hier.

BRON: Persbericht Groninger Museum

Lees ook:David Bowie is langer in Groninger Museum
Lees ook:Laatste maand van David Bowie is in Groninger Museum
Lees ook:Kaarten Bowie Late Night zijn al uitverkocht
Lees ook:Groninger Museum viert verjaardag David Bowie
Lees ook:Voorverkoop tickets voor Bowie-blockbuster begint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>