FashionWeek in Van Gogh Museum

Mode in het Van Gogh Museum CREDITS: AFW, Van Gogh Museum

Vanavond barst in Amsterdam de Mercedes Benz FashionWeek Amsterdam los. Dit jaar is er een programma verspreid over de gehele stad, waarbij er ook ruimte is voor mode in het Van Gogh Museum. Op vrijdag 23 januari bijvoorbeeld staat het museum geheel in het teken van de mode. 

Het Van Gogh Museum is altijd al elke vrijdagavond open tot 22.00 uur, maar deze vrijdag is er wat extra’s. Op 23 januari kan de bezoeker genieten van kunst, live performances, workshops, cocktails , DJ’s en VJ’s. In samenwerking met FashionWeek Amsterdam zal de avond van de 23e geheel in het teken van fashion staan. Onder meer upcoming designers  laten zien wat hen inspireert en showen hun nieuwste creaties. Zo geeft Elke van Zuylen een workshop, showt Barbara Langendijk (barbaralangendijk.com) ontwerpen uit haar collectie en geeft zij samen met Lisette Ros een performance gebaseerd op de traditionele Japanse theeceremonie.

Vanaf 18.30 uur  tot 22.00 uur zijn er diverse activiteiten. Om 19.00 uur start de workshop met Elke van Zuylen, gevolg door de officiële opening om 20.00 uur door FashionWeek Nederland en het Van Gogh Museum. Om 20.15 geeft Barbara Langendijk haar performance en om 22.00 uur is het evenement weer afgelopen. De entreeprijs is te zien op de site van Amsterdam FashionWeek.

Lees ook:Monique Collignon en Nederlands Philharmonisch Orkest samen op FashionWeek Amsterdam
Lees ook:Stripboek over leven Vincent van Gogh
Lees ook:Crowdfundingsactie Amsterdam Museum biedt ruimte voor nieuw tapijt
Lees ook:Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest opent tentoonstelling in Van Gogh
Lees ook:Grachtenfestival in het Van Gogh Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>