Kerstkaarten maken in de sfeer van Anton Pieck

De sfeer van Anton Pieck proeven, dat kan natuurlijk in het Anton Pieck Museum. Maar wie zelf graag iets maakt in de trant van Anton kan op zaterdag 22 november terecht in het museum voor een speciale kerstworkshop.

Komende zaterdag maak je met linoleum een uitsnede van de door jouw ontworpen kerstcreaties; de mooiste kerstklokken, de sprookjesachtige kerstboom, glimmende kerstballen, huppelende rendieren, de kerstman, alles is mogelijk. Het Anton Pieck Museum laat deelnemers aan de workshop hun eigen creativiteit ontdekken en creaties vervolgens tot leven komen met de kerstkaarten. Ter inspiratie heeft het museum diverse voorbeelden klaarliggen. De papieren afdrukken van het ontwerp worden op de kaarten geplakt en kunnen vervolgens verder versierd worden.

De workshop begint om 13.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. De kosten voor de workshop bedragen 10,00 euro per deelnemer. Bij deze prijs zijn de entree, materialen en een consumptie inbegrepen. Het gebruik van de Museumkaart is bij deze workshop niet van toepassing. Heeft u interesse in de workshop? Neem dan contact op met het  Anton Pieck Museum in Hattem, telefoon: 038 – 444 21 92, emailadres: [email protected] De workshop gaat alleen door bij voldoende deelnemers.

Lees ook:Anton Pieck in de veiling
Lees ook:Top-5 Biedingen veiling Pim Fortuyn
Lees ook:Gewoon en Gek met Ingrid en Dieter Schubert
Lees ook:Anton Pieck Museum toont ‘Gouden Penselen’
Lees ook:Stedelijk Museum en MTV werken samen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>