Drents Museum nodigt inwoners van Drenthe gratis uit

Het Drents Museum bestaat 160 jaar CREDITS: Drents Museum

Het Drents Museum bestaat dit jaar 160 jaar. Om dit jubileum te vieren worden alle inwoners van Drenthe uitgenodigd voor een gratis bezoek aan het museum. Op die manier wil het museum de inwoners laten delen in het succes van het Drents Museum.

160 jaar geleden ontstond het Drents Museum vanuit een kast met voorwerpen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een succesvol en toonaangevend museum dat zelfs in de top-25 van belangrijkste musea in Nederland staat. Bezoekers uit binnen- en buitenland komen op het museum in Assen af. Sinds de heropening in november 2011 zijn er volgens het Drents Museum meer dan 0,5 miljoen mensen op bezoek geweest.

Om gebruik te kunnen maken van het gratis bezoek aan het musuem, valt vanaf heden tot en met 30 september 2014 hier een entreekaart te downloaden. Per keer kunt u één toegangskaart downloaden en uitprinten. U bepaalt zelf wanneer u wilt komen. Als u maar vóór 31 december 2014 langskomt. Dan sluit het museum namelijk het jubileumjaar af. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of groepsbezoek.

Lees ook:Drents Museum verwelkomt 100.000e bezoeker
Lees ook:Kunst app van de week: Château de Malmaison
Lees ook:Kunst app van de week: NMoCa
Lees ook:Kunst app van de week: Monopol Magazine
Lees ook:Kunst app van de week: Lux in Arcana

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>