Bezoek een museum tijdens het Museumweekend

Met deze banner wordt het #selfiemuseum gepromoot

Het jaarlijkse landelijke  Museumweekend komt er weer aan! Op 5 en 6 april kunt u terecht in bijna 300 musea in heel Nederland. Het Museumweekend wordt voor de 33e keer georganiseerd. De deelnemende musea organiseren zelf ook tal van activiteiten in het kader van het thema ‘Doe een museum’. 

Via de speciale website kunt u zelf een deelnemend museum zoeken. In het kader van de promotie van het Museumweekend is er bovendien een andere leuke actie bedacht: de bouw van het grootste #selfiemuseum van Nederland. Selfiemuseum maakt deel uit van de campagne voor het jaarlijkse Museumweekend. Voor de campagne wordt iedere museumbezoeker uitgenodigd een #selfie te maken van zichzelf in een museum of bij een favoriet kunstobject. Deze #selfies kunnen vervolgens op een andere speciale website geplaatst worden. Tijdens het Museusweekend zal het #selfiemuseum gepresenteerd worden. Er is ook een prijsvraag verbonden aan het #selfiemuseum. Zo valt er een jaar lang gratis museumbezoek te winnen voor het gehele gezin.

Lees ook:Museumweekend wordt Museumweek
Lees ook:Creatieve explosie in Limburg
Lees ook:Museumweekend op 2 en 3 april
Lees ook:Nationale Museumweek in de Mix Match
Lees ook:Museumweekend 10 en 11 april 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>