Weert krijgt Rembrandt op bezoek

Rembrandt in zwart-wit FOTO: Rembrandt in Zwart-Wit.nl

De stad Weert krijgt niemand minder dan Rembrandt op bezoek. Uiteraard gaat het hierbij niet om een bezoek van de bekende Nederlandse kunstenaar zelf, maar om een expositie van Rembrandt. Deze expositie reist momenteel al door Nederland met meer dan 100 etsen van de Nederlandse schilder. Volgens de Limburgse omroep L1 kan Weert hoogstwaarschijnlijk in december de diverse etsen aanschouwen.

De betreffende tentoonstelling heet Rembrandt in Zwart-Wit. De reizende tentoonstelling doet dit jaar onder meer Gemeentemuseum Het Hannemahuis in Harlingen aan, het Westfries Museum in Hoorn, het Markiezenhof in Bergen op Zoom, het Stedelijk Museum in Zutphen en Museum Gouda in Gouda. Op dit moment zijn de meer dan 100 etsen van Rembrandt te zien in Harlingen in Het Hannemahuis. Deze expo duurt nog tot en met 22 juni 2014.

Lees ook:Rembrandt in zwart-wit in Gouda
Lees ook:Gemeentemuseum Jacob van Horne in de ban van MENSEN
Lees ook:Rembrandt te zien in spiegelbeeld
Lees ook:De onbekende Rembrandt-collectie in boekvorm
Lees ook:Recordbedrag voor Rembrandt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>