Museum marathon in Maastricht

M2LIVE, hét gratis jongerenevenement van het Bonnefantenmuseum, is dit  weekend weer! Vond M2LIVE voorheen altijd alleen op zaterdag plaats, nu is het een zogenaamd M2LIVE Weekend.  Ze hebben dus flink uitgebreid.

De zaterdag blijft het karakter houden zoals iedereen dat kent met veel optredens. Behalve dj’s, dance & bands zullen er performances, lounge, theater, films & klassieke optredens te zien zijn. Zaterdagavond is er in de toren van het museum, enigszins prematuur maar wel zo handig, een swingende afterparty.

De zondag zal worden ingericht rondom de uitreiking van de M2LIVE Filmprijs (14.00 uur) en een ingetogener, meer inhoudelijk en beeldend karakter hebben. Behalve de bekende Art trips, verzorgd door een team van studenten- en juniorgidsen, kun je lezingen door jongeren over kunst verwachten. Natuurlijk zijn er op de zondag ook beeldende performances en muzikale intermezzo’s.

Meer informatie over het exacte programma staat  hier

Lees ook:Nijmeegse Kunstnacht 2011
Lees ook:Museum Night Fever in Brussel
Lees ook:Saturday Night Fever
Lees ook:Muzikaal intermezzo in Leidse Musea
Lees ook:Zwoele zomeravond in het Kröller-Müller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>