Museum aan de Stroom viert vijfde verjaardag

Het MAS viert haar vijfde verjaardag CREDITS FOTO: José van der Wegen

Het Antwerpse Museum aan de Stroom (MAS) viert dit jaar haar vijfde verjaardag. In het weekend van 14 tot en met 16 mei vindt er dan ook een heus feestweekend plaats in en om het museum. Voor slechts vijf euro per persoon kun je een heel weekend mee feesten. 

In ieder geval zullen er twee nieuwe exposities te zien zijn in het museum, maar er zijn ook diverse randactiviteiten. Wat mag je in ieder geval niet missen?

MasterGlasses – Luc Tuymans geeft in hoogsteigen persoon tekst en uitleg bij zijn expo ‘Luc Tuymans. Glasses’. Het aantal plaatsen is beperkt.

Busrit door de haven – Maak kennis met Danny de dokwerker en ontdek de verhalen achter de suiker, koffie en bananen in de Antwerpse haven. Ontdek de haven in het thema van de expo Antwerpen à la carte. Het aantal plaatsen is beperkt.

Eating the City - De hedendaagse Chinese kunstenaar Song Dong bouwt vijf dagen lang aan zijn stad van koekjes. Als de stad af is, is het feest en eten we met z’n allen de stad op. Reserveren hoeft niet.

Vuurwerk – Op de tonen van DJ Ax blaast het MAS vijf kaarsjes uit. Vuurwerk op zaterdag 14 mei vanaf 22.30 uur. Het beste uitzicht heeft u vanaf het MASplein.

Foodtruckfestival Bus-Kruid - Geen feest zonder eten en drinken. De foodtrucks van Bus-Kruid verwennen een heel weekend lang uw smaakpapillen.

Dansen - Dans het vuurwerk tegemoet op de hiphopvibes van Nonkel Guy en de beats van DJ AX alias Axel Daeseleire. Na het vuurwerk dansen we de ochtend tegemoet in Café Storm. Met dj’s Böky Bros, Tom Barman en Deedz.

Kijk voor het volledige programma in het programmaboekje.

BRON: MAS

Lees ook:Het MAS viert feest
Lees ook:Kunst en Antiek in Naarden
Lees ook:Lucebert: Vrede is eten met muziek
Lees ook:The Art Of The Brick: kunst met LEGO
Lees ook:Feest in Gent bij de Gentse Feesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>