Artimedes BV verwerft reproductierechten Jopie Huisman schilderijen

Artimedes BV verwerft reproductierechten Jopie Huisman schilderijen CREDITS: ANP Perssupport

Uitgeverij en giclée drukkerij Artimedes B.V. uit Wommels heeft de exclusieve rechten verworven om de geliefde Jopie Huisman schilderijen te reproduceren als giclée op canvas en papier.
Momenteel zijn 75 werken van Jopie als haarscherpe reproductie te verkrijgen op canvas of op zuurvrij aquarelpapier. De giclées op canvas worden handmatig gevernist en professioneel opgespannen op duurzame houten raamwerken, klaar om op te hangen. Vanwege de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en pigmentinkten wordt er onbeperkte garantie op gegeven.

Deze 12-kleuren giclées zijn zo levensecht geprint dat ze haast niet van de echte schilderijen te onderscheiden zijn. Ze zijn te bekijken op de website van Artimedes en in het Jopie Huisman Museum, dat op 4 april dit jaar heropend wordt. Veel liefhebbers van de “Schilder van het Mededogen” zullen blij verrast zijn dat veel van zijn werk nu bereikbaar is geworden voor een groot publiek. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het Jopie Huisman Museum.

BRON: ANP Perssupport

Lees ook:Veiling Armand Bouten, Escher en Jopie Huisman
Lees ook:Echte Rembrandt in het Rembrandthuis
Lees ook:Bankgiro Loterij zoekt kunstenaars
Lees ook:Nationale Museumweek start vandaag
Lees ook:Kleurenblinde kunstenaar hoort kleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>