Kunst kopen op de KunstRAI met de KunstKoop

Koop kunst met de KunstKoop CREDITS: Mondriaan Fonds

Drie keer Kunst in één zin: dat hoeft niet teveel van het goede te zijn. Sterker nog, het is gewoon een perfecte uitkomst, want het staat waar het voor staat: van 4 tot en met 9 juni kun je op de KunstRAI bij 30 galeries werken kopen met de KunstKoop.

Met deze regeling kunnen kunstkopers kunst op afbetaling kopen. Het bedrag kan dan in termijnen worden betaald. Het Mondriaan Fonds neemt de rente voor haar rekening. Daarmee wordt kunst voor een groter publiek beschikbaar en betaalbaar gemaakt. KunstKoop is overigens geen nieuw principe. Sinds 1997 maakten al meer dan 43.000 kopers gebruik van de KunstKoop en kochten voor ruim 134 miljoen euro aan kunstwerken. Er zijn wel wat voorwaarden aan de KunstKoop verbonden. Deze zijn hier te vinden.

Met de KunstKoop kan gekocht worden bij: ArtKitchen, Rento Brattinga, Canvas International Art, Galerie Clement, Contempo Galerie, Galerie Dom’Arte, Espace Enny, Flatland Gallery, Galerie Fontana, Galerie Helga Hofman, Jan van Hoof Galerie, Galerie Roger Katwijk, Kers Gallery, Galerie Carla Koch, Galerie Rob Koudijs, Livingstone Gallery, Galerie Marzee, Gallery Nine, Galerie Nouvelles Images, Galerie Petit, Eduard Planting Gallery, Galerie Ra, Galerie Pien Rademakers, Galerie Ramakers, Galerie De Roos van Tudor, Serieuze Zaken, Galerie Wilms, Witzenhausen Gallery, Galerie Sanaa en Vonkel Galerie.

Lees ook:Jan van Hoof Galerie is Galerie van het Jaar 2017
Lees ook:Realisme in de hedendaagse kunst
Lees ook:Kunstbeurs Artantique: mijn favorieten
Lees ook:Google Doodle: Anne Ancher
Lees ook:Subtiele naaktfoto’s Carla van de Puttelaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>